Студените сезони, носят много уют в себе си, една голяма част от този уют се създава от топлите и красиви дрехи. За това днес ще ви покажем кои са модните тенденции за есен-зима 2018-2019г.

Тази година есента и зимата ще бъдат изпълнени с много цвят, интересни детайли и мотиви. Затова ние, екипът на Choice мислим, че е добра идея да освежите гардероба си със завладяващи модели.

В нашият сайт и магазините ни из цялата страна, богатият избор ще Ви даде голяма възможност да откриете себе си и да се познаете в новите ни модели.

Клиентите на Choice знаят, че най-важното за нас е качествения материал. Вече 20 години нашите дизайнери не правят никакъв компромис с избора на материали. Колекция Есен-Зима 2018-2019 съчетава в себе си както класическите 100% Мериносова вълна и други високо-процентни вълнени смеси, но и актуалните са този сезон буклета, мулинета, вискозни комбинации и смесите с алпака, мохер и вълна.

Цветовете като, бяло, черно и сиво никога не излизат от мода и винаги са  фаворити- цветове излъчващи елегантност за жените и класа при мъжете; лесни за съчетания и позволяващи да покажете вашият стил.

Пастелни цветоветези цветове винаги излъчват елегантна лекота. Мекотата на цветовете грабва всеки.

Ярки цветовевиолетово, синьо, жълто, оранжево, червено… с тази тенденция разбиваме скуката в студените месеци, за да освежим и обагрим както настроението, така и визията Ви.

 

 

Отдавна плетивото не е само базов пуловер или жилетка. Колекцията ни включва голямо разнообразие от дълги и къси жилетки, базови и модерни пуловери, троери, пончо, поло, рокли, шалове и шапки. И тази година сме показали най-модерните жакарди, райета и интарзии. Добавете нотка загадъчност и покажете нюха си за мода с подходящо подбрани модели за вашата визия през есента и зимата.

Тенденции в плетивото при жените:

Структурни плетки
Обемни пуловери

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сложни интарзии и жакарди


Поло с висока яка

 

Дълги жилетки и палта в обемно плетиво
Пончо
Големи яки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да носите нашите продукти този сезон:

Комбинирайте елек КН 121853 цв. Бежов С ефектен клин, ниски боти, модерна шапка Тип “каскет”, спортна раница и добро настроение!
Жилетка КН 121877 цв.бордо би стояла страхотно с боди и бродирани дънки в черен цвят, Цвят. Задължителен аксесоар- червило в цвят бордо!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Денят ви е зает?- Тогава се доверете на Практичното ни пончо КН 141804 цв.петрол Комбинира се лесно с дънки, маратонки и Работна чанта
Вечеря в края на деня? Поло КН 141805 цв.горчица е перфектния избор приятни преживявания след натоварения ден. С плисирана пола, сако, високи ботуши и малка чната, вечерта ви ще е запомняща се и Топла.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Тенденции в плетивото при мъжете:

Структурни плетки

 

 

 

 

 

 

 

 

Мотористки стил
Райета

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Базови модели

 

 

 

 

 

 

 

 

Как да носите нашите продукти този сезон:

Насладете се на късните есенни разходки С топлата жилетка КН 551851 цв.зелен Имате нужда само от панталон, тениска И удобни обувки
Натоварен ден в офиса? Чувствайте се удобно с пуловер КН 531805 цв.зелен лесен за комбиниране- дънки, ризи и маратонки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всеки официален повод се допълва Прекрасно с риза КН 531608 цв.червен Може да се носи под костюма, съчетана С точните обувки и добро настроение
Жилетка ОМЛ 18/3 цв.черен е създадена за любителите на спорта- топла и удобна Съчетава се лесно със спортен панталон, тениски и кецове.